Menu
Artisan
Walter Knoll
Interni Edition
Walter Knoll
Porada
Intertime
Walter Knoll
Artisan
Walter Knoll
Walter Knoll

Welkom bij Samyn Wonen. Investeren in thuiskomen.

Van harte welkom op de website van Samyn Wonen.

Bij Samyn Wonen “meubelen” we ondertussen al voor de 4de generatie op rij. Samyn Wonen staat garant voor eigentijds wonen in een hoogwaardige wereld waarin u zich thuis voelt. De gedrevenheid en enthousiasme rond interieur is ons leven en onze passie.

We helpen de klanten die op zoek zijn naar waardevolle interieurelementen door een mix van innovatieve producten van zeer hoge kwaliteit in combinatie met een excellente service aan te bieden.

Met liefde voor het vak gaan we samen met u op avontuur om een gepersonaliseerd interieur te creëren. Een cliënt moet zich bij ons thuis voelen. Hartelijkheid is daarom een woord dat we hoog in het vaandel dragen. Deze hartelijkheid uit zich in een persoonlijke en warme ontvangst met een unieke beleving waarbij we onze bezoeker inspireren en een gevoel van thuiskomen geven. Een showroombezoek wordt een artistiek genieten van zitkamermeubelen, eethoeken, prachtige designtapijten, exclusieve decoratieartikelen en kunst. Naast een hartelijke ontvangst geven we even graag totaal vrijblijvend advies ter plaatse bij de klant.

Op die manier creëren we authentieke interieurs die samengesteld zijn uit een mix van hoogwaardige elementen die perfect als een uniek geheel op elkaar afgestemd zijn.

Vertrouwen is een belangrijke parameter. We hebben oprechte interesse en zijn nieuwsgierig naar de wensen van onze klant. Ons advies houdt hier rekening mee maar is steeds eerlijk en correct. Dit wordt door onze klanten geapprecieerd.

We onderscheiden ons door de unieke combinatie van enerzijds het professionalisme van een groot bedrijf en anderzijds de uiterst familiale en persoonlijke service: dit van het eerste contact tot de dienst na verkoop. Bij iedere levering is tevens steeds een van onze zaakvoerders aanwezig om ervoor te zorgen dat alles perfect gepositioneerd staat en het finale advies te geven aan de klant. Voor onze klanten gaan we namelijk letterlijk door het vuur.

Om onze klanten te binden organiseren we op regelmatige tijdstippen thema-avonden en ontmoetingsmomenten waar steeds een aangename beleving aan gekoppeld is. Hiernaast blijft onze showroom in de Noordlaan iedere eerste donderdag van de maand open tot 22u00 tijdens onze Samyn Soirée.

Schoonheid openbaart zich wanneer vorm, kleur en proportie in harmonie samenkomen.

De verschillende partners waar wij mee samenwerken vindt u hier.

Wil u graag interieuradvies aan huis? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website. Wij komen dan graag langs voor persoonlijk advies over uw interieur.

Graag tot binnenkort,
Marleen Samyn en David Phlypo