Menu
Astrid
Circle
Seito
375 & Living Landscape
Giolo
369 & OKI
Tama Living

Agenda: de niet ingevulde dagen zijn de plezierigste.

Beste klant,

Samyn Wonen wenst van de maand December de warmste maand te maken door 10 % van de gerealiseerde verkoop van Moon kaarsen integraal te schenken aan vzw den achtkanter te Kortrijk.

Vzw den achtkanter draagt bij tot de levenskwaliteit van volwassenen met een verstandelijke beperking of een niet-aangeboren hersenletsel. Meer info: www.denachtkanter.be

MOON Candles

MOON Candles is door toonaangevende designers ontwikkeld in België. Het glas is mondgeblazen en handgemaakt. De kaarsen zijn met de hand gegoten. De echte charme van handgemaakte items is altijd zichtbaar.

Als de kaars eenmaal brandt, beleef je de unieke looks en sfeer die het handgemaakte object uitstraalt. Dit, gecombineerd met de subtiele ‘MOON’ geur welke ontwikkeld is in Grasse door een Italiaanse parfumeur, maakt van MOON een uniek handgemaakt product.

De speciale diepe kleuren die worden gebruikt, brengen het glas tot leven en brengen het artisanale aspect naar boven. MOON gebruikt alleen de hoogste kwaliteit minerale was en wieken van Egyptisch katoen.

Moon is een origineel en leuk geschenk, of simpelweg een uniek artisanaal item om jezelf te verwennen.

- Moon Candle Small: 12 x 15 cm, 100 uren: 85,00 euro

- Moon Candle Medium: 15 x 20 cm, 150 uren: 145,00 euro

- Moon Candle Large: 20 x 28 cm, 500 uren: 299,00 euro

We love you all to the ‘MOON’ and back!

Marleen en David